| ProblemeKuFeteLe a întrebat:

am fost luni la dentis pentru o extractie de masea, dupa 3 zile, am observat cand am atins zona acea ca inca m-ai exista bucati de dinte acolo. Am revenit vineri la dentist si i-am spus aceast lucru, acesta a spus ca nu e posibil ca a verificat luni insa m-a consultat din nou, a inlaturat ceva de acolo "resturi de mancare" a spus el, insa i-am spus ca este o bucata tare chiar langa maseaua vecina. A spus ca acela e "os' si nu la scos.

Intrebarea mea este, nu ar trebui in cazul unei extractii de masea, sa fie inlaturat tot ce se afla acolo?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Caro34 a răspuns:

Daca maseaua a fost extrasa corect, cu toate radacinile, atunci nu trebuie sa-ti mai faci griji. Normal ca locul acela se vindeca incet si adesea neuniform insa oase si alte cele nu apar pe acolo, deci fa o radiografie si mergi la altcineva sa o vada si sa te revada in acel loc. Maselele au adesea mai multe radacini si poate medicul nu a extras tot. Numai bine!

| cevdet a răspuns:

Fa o radiografie ca sa te convingi.