Ba da, se rupe si ramîi blocat, unica solutie va fi operatia, asa ca decat sa ajungi in spital acum in pandemia de covid, mai bine asculta ceea ce ti a spus medicul si nu mai practica acel sport, este simplu, depinde numai de tine daca faci sau nu ce zice medicul. Daca nu vrei sa faci ce zice el o sa fie rău pentru tine.
Poti ramane paralizat pe viata, ma refer la coloana si picioare si spun asta cu cea mai mare seriozitate, sa lasi naibii sala ca-n cazul tau inseaman nu mai durere si scaun cu rotile.
Dar poti sa faci calistenice in loc de sala. O sa-ti lucrezi foarte bine muschii fara sa pui presiune in zona aia.
Nimic grav, ajungi la operație, 6 luni minim recuperare fără vreun fel de mișcare...o nimicа toată
Bănuiesc că ți-a explicat medicul toate riscurile cât și ce înseamnă boala. Dacă tu ai discurile tasate și ridici greutăți mari riști să spargi unul dintre discurile afectate și să expui măduva. Asta înseamnă dureri insuportabile, recuperare, tratament, uneori operatie. Riscul de paralizie este foarte mic dar exista. Eu nu m-aș juca cu asta.
Cred ca esti putin frustrat prietene
Daca am vrut sa aud si parerea altor oameni care poate au trecut printr-o situatie similara, nu inseamna ca sunt prost...
Sincer, doar am auzit de idioti ca tine, dar nu ma gandeam ca voi chiar existati.
Si nu mai jigni din spatele tastaturii labarule ca nu sperii pe nimeni