Asadar fumatul nu-ti rezolva problemele ci iti da mai multe. Nu ai nici un cancer dar lasa fumatul la aia prosti ca mine care nu m-am oprit ca tine cand trebuia si nu mai e nimic de facut.
Dupa doar atata timp, sansele sa fie cancer din cauza fumatului sunt destul de scazute.
Acele simptome sunt pur si simplu consecintele fumatului care taxeaza organismul destul de mult.
Am inteles raspunsurile pe care le-am primit. Ma gandesc totusi sa imi fac si un control (o radiografie ma gandesc), pentru a afla cu siguranta daca totul este in regula, daca durerea nu dispare in urmatoarele saptamani. Ce parere aveti si cum credeti ca ar trebui sa abordez medicul de familie?
In primul rand nu exista posibilitatea sa faci cancer pulmonar dupa 2 luni de fumat. Cancerul pulmonar nu are simptome, poate decat tusea.
Pieptul greu este datorita faptului ca plamanii tai sunt afectati de fum si neobisnuiti cu acesta. Astfel ca trebuie sa lucreze dublu ca sa filtreze aerul (inclusiv tutunul) ca sa oxigeneze inima cum trebuie. Eu zic sa te lasi indiferent de problemele tale.
Deeaandreea9156 întreabă: