| Esteban a întrebat:

Buna ziua am mancat niste ciuperci care erau putini amari si "pe taietura" si-au schimbat culoarea albastra. Va rog spuneti-mi daca stiti daca sunt otravitori sau nu.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| paulpaul25 a răspuns:

Sti cumva cum se numeau sau, daca ii cauti pe internet, i-ai recunoaste, daca ai ceva detalii despre ei, spune-mi, poate te pot ajuta, ce culoare aveau, aveau culori tari, rosu, portocaliu, ceva in genul asta, de unde i-ai procurat? Gustul amar puta fi si din cauza modului de preparare, nu neaparat gustul lor!

1 răspuns:
| Empathizer a răspuns:

Daca le-ai mancat de curand (cateva ore), mergi la spital sa faci o spalatura gastrica. Si pe viitor nu mai manca ciuperci din surse nesigure. Daca au trecut peste 4-5 zile de cand le-ai mancat, inseamna ca ai avut norocul sa nu fie otravitoare. Daca au trecut 48-72 de ore de cand le-ai mancat si abia acum ai inceput sa te simti rau, e foarte grav. Mergi la spital de urgenta, poate ai noroc sa scapi cu viata.