| Blifam a întrebat:

Buna ziua. Am nascut acum 4luni prin cezariana si am optat pentru legarea trompelor. Mi-a venit ciclul in martie aprilie si in mai nu mi-a mai venit. Care ar putea fi cauza? As putea fi insarcinata? Va rog sa imi raspundeti. Sunt foarte speriata. Am deja 3cezariene ultimul fiind acum 4 luni. Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Dintrebare a răspuns:

Ideea e ca legarea trompelor ofera o protectie de 99 la suta in primul an cel putin. Asa ca sansele sa fii insarcinata sunt minime. Dar evident ca nimeni nu o sa iti poata spune daca esti insarcinata sau nu, in afara de un medic sau un test de sarcina. Vezi cate zile au trecut din perioada fertila si daca au trecut 21, atunci poti face test de sarcina.

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Daca faci mereu sex se poate sa fi iar insarcinata, ce varsta ai?

| Blifam explică (pentru CristiDinBucuresti):

30 de ani. Dar totusi legatura trompelor ofera 99%protectie in peimul an si eu am 4 luni de cand le-am legat

| Violleta2022 a răspuns:

Mergi la un control medical sau fa un test de sarcina, fiindca noi nu putem ghicii in stele, daca esti sau nu insarcinata.
Un test de sarcina se poate face dupa 21 de zile, de la ultima partida sexuala.