| Adriana_Adrianaa_1990 a întrebat:

..Am nascut de 7luni si tot am probleme cu ciclul.De mi-a venit luna trecuta si m-a tinut 2sapt. Dupa care s-a oprit dar mai mi-a curs ceva negru si cu cheaguri pana in ziua de azi.Problema este ca acum mi-a venit iar.Am fost la n doctori si nu imi gasesc nimic....Imi dau injectii, pastile mi se opreste intr-adevar dar imi vn apoi iar dupa cv timp.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Veme a răspuns:

Mergi din nou la n+1 doctori cu retetele de la ceilalti si spune-le sa nu-ti dea aceleasi tratamente.

| Daalalifnuunalif a răspuns:

Buna, probabil asa este normal. Copilul tau s-a nascut asa exact ca si fratele meu. Deci copilul tau, timp de inca 2 luni, pana ce trebuia sa stea acolo in burtica ta, probabil trebuia sa se mai alimenteze cu sangele tau. Si, din cauza ca s-a nascut prematur, acum restul de sange curge afara. Bine ca te cureti singura. Au fost femei la care nu le curgeau asa, si s-au format cheaguri in interior, si le-au facut chiuretaj!