| ff4ff5 a întrebat:

Am nevoie de ajutor. Astazi, mi-a venit ciclul. Dar am observat pe tampon ca ceva nu e in regula. Are o consistenta branzoasa si un miros urat. Tin sa precizez ca mi-a venit la timp. Un alt lucru pe care poate ar trebui sa vi l spun este ca de aproape o saptamana iau antibiotice datorita unei raceli. care ar putea fi cauza consistentei si mirosului ciudat al menstruatiei?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Candida, ăsta e secretul, de aici vine si mirosul si secretia brînzoasă cum zici tu, mergi la ginecolog sa i ti facă analizele si sa i ti prescrie tratament. Ce vârstă ai? Ai si mîncărimi? sau doar mirosul acela. o zi bună.

| ff4ff5 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Am avut niste mancarimi zilele trecute.

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mersi pentru fundă, ce varsta ai?

| Saltbae a răspuns:

Problema este provocată din cauza Antibioticului, sunt Infecții fungice cum ar fi candida. La farmacie găsești niște pastile anti Infecții fungice (sau ceva de genul). In mod normal, ar trebui sa treacă după ce iei pastilele alea și termini tratamentul cu antibiotic.