Buna!
Inseamna ca ti-a venit. Cam asa e in prima zi, asa se manifesta si la mine.
Nu mai fi asa de inchisa cand vine vorba de ginecolog, e un consult perfect normal si ar trebui facut cat mai des cu putinta.
Tocmai tu ai spus ca este neregulata. Asta inseamna ca poate dura 4 zile, sa se opreasca apoi sa inceapa dupa o saptamana. Deci menstruatia ta a venit mai devreme, nu ar trebui sa te ingrijorezi. Oricum in legatura cu ginecologul: Speriata sau nu o sa ajungi si tu acolo ca toata lumea( dar probabil mai tarziu ( daca ai 15 ani)
Buna. In primul rand nu sunt de acord cu tine ca nu vrei sa mergi la ginecolog pentru ca iti este frica. Ar trebui sa mergi pentru a te consulta si da ceva tratament pentru ati regula ciclul menstrual.
Referitor la intrebarea ta, nu ai mentionat daca ai avut contact sexual neprotejat?
De unde sti ca urma sa iti vina in 6 zile menstruatia daca nu o ai regulata?
Cel mai bine este sa te adresezi unui medic ginecolog sau poti vorbi cu mama ta
Sper ca ti-am fost de folos. O zi buna!
Bunăă. Şi eu am 15 ani şi nu îmi vine regulat, am mari dureri abdominale în prima zi şi ultima.
Şi în legătură cu pata, dacă nu ai făcut nimic nu cred că eşti însărcinată sau dacă te-ai protejat..insă un test ai putea să încerci.
Mda, deci eu una cred că este un semn de alarmă că urmează să îţi vină, sau nu ştiu..nu prea sunt cu anatomia.
Ginecolog? Verişoara mea are 13 ani şi a fost de 2 ori, ginecologul nu te mănâncă, este un om care vrea să te ajute. încearcă să mergi, nu îţi va face nimic. Uneori nici nu trebuie să te consulte...îi spui detaliile, iar el/ea îţi va spune ceea ce trebuie să faci sau medicamentele care te vor ajuta.
Succes!
Daca ai zis ca e neregulat, cine zice ca nu poate sa vina cu 6 zile inainte de data aproximata de tine? Sau poate sa vina "in reprize", adica sangele sa inceapa sa curga in mod normal dupa ce a inceput durerea si s.a scurs putin. Daca n.ai cum sa fii insarcinata si esti sigura de asta, atunci n.ai de ce sa te ingrijorezi.
Eu așa presupun. Mereu mi-a venit după ce trebuia. Nu stiu ce sa zic, nu este abundenta. Practic nu e nimic dar tot ma murdaresc. Sunt virgină, am doar 15 ani.