Intr-adevar, sanii intariti pot fi si un semn premenstrual, iar urinarile frecvente pot fi un semn de infectie urinara.
Si eu am patit la fel luna asta, desi ne-am protejat a existat un moment in care am pus de getul pe sperma si toata luna am asteptat sa-mi vina menstra, ba mai mult aveam greturi, mi s-au intarit sanii si ma dureau spre axile, ma durea burta si m-am speriat rau, adica fix cu 2 saptamani dupa contact trebuia sa-mi vina, deci exact cand apar semnele de sarcina, m-am sperita rau, dar pana la urma mi-a venit, daca ati facut protejat nu e nicio preoblema, stati linistiti
Sanii in ce perioada s-au intarit(adica in apropierea menstruatiei) Daca-i vine ciclu regulat nu ar trebuiii sa fie probleme/ Faptul ca urineaza des nu e neaparat de la vreo sarcina/ Lucreaza rinichii mai mult / Pentru libistea ta, du-te la farmaci si cumpara un test, ( e undeva la 10 roni)
Daca mereu v-ati protejat nu ai de ce sa-ti faci griji iar daca i-a venit menstruatia sigur nu e insarcinata, intarirea sanilor nu este un semn al sarcinii, ci cresterea brusca a saniilor poate fii un semn al sarcinii.Iar despre urinarea mai deasa, nu este neaparat un semn al unei sarcini ci mai degraba a unei afectiu la rinichi.
Sper ca te-am linistit.