Doamne fereste!
cum sa-si ia viata?
sa ii spuna mamei ei cum se cearte mereu cu sora ei
amandoua ar trebui sa mearga la psiholog
sper ca te-am ajutat
:O cum sa renunte la viata?
gandesti ce spui?
ele au parinti, care se pot implica?
Sincer nu prea cred ca se poate rezolva...
Plan Malefic:
Inchidele intr-o camera cateva ore, instaleaza acolo o camera de filmat si dupa ce auzi zgomote de cearta, astepti pana nu se mai aude nimic, le dai drumul afara, iei camera si le arati cat de caraghios pot arata.
P. S. Cred ca te-a amuzat mai mult decat sa te ajute si apropo...Chestia sa le filmezi a fost o mica inspiratie de la utilizatorul NOname care mi-a dat raspuns la o intrebare tot de genul asta.
Numai Bine sisper ca te-am AMUZAT!
Of frate stiu ca o sa imi iau multi de stupid dar sa renunt la viata pentru o zgarietura
si eu ma mai cert/bat cu soramia dar trece ca suntem surori si pana la urma sangele apa nu se face dar sa ajungi sa spui ca renunt la viata pentru ca m-a zgariat soramia e deja absurd daca vrei sa-ti dau un sfat Stai deoparte nu te baga intre ele ca poate si Ioana e de vina
Si eu ma certam cu sora mea ne "bateam" aveam vreo 4-8 ani iar ea 11-15 dar acum eu am 13 si ea are 20 si nu ne mai certam chiar ne imbratisam si ne iubim. la fel o zgariam si tot felul i-am mazgalit caietele . te sfatuiesc sa-i zici sa nu mai stea pe langa ea daca stie ce o enerveaza sa nu faca acel lucru. si ti-o spun din propria experienta.
Buna!
Doamne cum sa renunte la viata?
Ce intrebare e asta?
E doar un conflict intre surori
Care va trece de la un timp
Nu cred ca sunt amndoua ingerasi
Asa ca una sau alta incepe conflictul.
Incearca so linstesti, spune-i mamei ei, tatalui ei, cuiva.
Oricum o sa treaca
Oare cati ani au? si de ce se cearta asa groasnic?
E stupid sa renunte la viata, cred ar trebui sa se ipreiteneasca una cu alta.cu calm va reusi.
Cum sa renunte la viata?:o
Doamne feresteee!
Spune-i ca ar trebui sa vorbeasca amandoua si sa incerce sa nu se mai certe!
Carmen133 întreabă: