| Darius97sj a întrebat:

Bună ziua. AM NEVOIE DE UN RĂSPUNS URGENT! Acum 1 luna am fost diagnosticat cu hemartroza veche. Mai exact mi-a scos sânge din genunchi care era spre negru (vechi) totul.Problema e ca încă ma mai doare... E normal? Peste câteva zile trebuie sa ma duc la control. Oare ma mai internează? P. S am 11 ani.AM NEVOIE DE RĂSPUNS URGENT

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| anonimg a răspuns:

Nu sunt medic, dar cred ca este normal sa te mai doara; mai ales ca problema nu este inca vindecata. Te sfatuiesc ca pe un frate sa nu te ingrijorezi; ai incredere in medic.
Iar daca un medic nu te face bine, mergi la un altul.
Vindecarea dureaza ceva timp -poate chiar si pana la 6 luni. Depinde de cat de mult ajuti si tu in privinta aceasta fortand piciorul doar dupa sfatul medicului. De asemenea sa nu lasi genunchiul sa fie rece.
Sanatate multa!