| iuryy a întrebat:

Am nevoie urgent de ajutor! Ieri seara cand am ajuns acasa catelusa mea (de rasa e pitica) nu s-a simtit bine. Nu mananca, bea doar apa pe care ulterior o varsa. Am incercat sa o oblig sa manance dar nu poate. Ce sa fac? Nu mai e jucausa, sta retrasa, nu reactioneaza la nimic. Ce medicamente i-ar trebui? Va rog ajutati-ma!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| EvangelineLovin a răspuns:

De ce nu o duci tu la veterinar? doar nu ii dai medicamente pentru oameni, si nici asa dupa ureche. e posibil sa fi mancat ceva si nu i-a picat bine sau a inghitit vreo jucarie, material ceva, daca nu ii trece intr-o zi ar trebui sa o duci la veterinar altfel ramai fara ea si se chinuie degeaba mititica.

2 răspunsuri:
| user5493 a răspuns:

Mergi urgent la veterinar. funda?

| yahalexa11 a răspuns:

Cred ca v-a murii scuze dar am avut si eu o pisicuta care am mancat iarba si vomita si nu mai ca nu mai bea apa am dus-o la doctor i-am dat tratament si nici o sansa