| adych a întrebat:

Am niste dureri ingrozitoare de dinti insotite de dureri de cap si umflaturi si as vrea sa stiu de la cei care locuiesc in Timisoara daca exista un serviciu de urgente stomatologice functional in perioada aceasta deoarece toti stomatologii din localitatea mea sunt in concediu si nu am unde sa apelez. Va rog mult sa ma ajutati daca puteti. Multumesc mult.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

Presupun ca dintele sau maseaua care te doare este cariata si daca s-a si umflat inseamna ca ai puroi la radacina.
Pana vei gasi un medic stomatolog eu te sfatuiesc sa pui putina vata, care a fost umezita cu tintura de propolis ori cu bitter suedez si sa tii acolo pana ce amorteste, daca nu ai asa ceva in casa, mai poti pune un condiment de cuisoare in aceea gaura si acesta va avea rolul de a diminua durerea.
La cap fa-ti frectii cu spirt medicinal ori otet balsamic si puneti o compresa pe frunte. Posibil ca te-a tras curentul si de acea te-au napadit aceste dureri.
Imi pare rau, eu nu sunt din Timisoara si nu te pot ajuta, dar poti eventual sa cauti pe internet poate este afisat vreun program de urgenta stomatologica.
Multa sanatate si un An Nou cu bine si mult noroc.

| adych explică (pentru mariana):

Am luat 4 zile antibiotic si antiinflamator si mau lasat durerile dar sunt inca umflat, maseaua e intr-adevar cariata iar dupa tratament este foarte sensibila la atingere, cel mai probabil va trebuii scoasa dar nu gasesc nici un stomatolog care sa lucreze de sarbatori si ma gandeam ca poate stie cineva vreunul

1 răspuns: