| LucaAka47 a întrebat:

Buna Ziua, am o cicatrice de la o zgarietura pe partea stanga a fetei este maro, si mai am unele mici vizibile tot maro, exista ceva remedii, vreo crema ceva? pentru aceste zgarieturi. Nu sunt adanci, Vreau un raspuns sincer va rog!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| georgiana999 a răspuns:

Daca ai cicatrice/ pigmentare severa, atunci iti recomand o crema Effaclar Duo+ de la,, La Roche Posay ''. Eu o foloseam in momentul in care acumulam multe pete aproape negre de la cosuri; intr-o luna mi-au trecut incat si o cosmeticiana m-a intrebat cum am reusit sa scap de ele laughing

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cicatricele nu se elimina cu creme sau masaje, ci doar cu operatii estetice, cu laser sau chirurgicale.

| Adrian_Mares_1972 a răspuns:

In timp daca nu este adanca se mai estompeaza daca esti in crestere.

| georgiana999 a răspuns:

Eu m-am taiat la deget de am reusit sa fac o rana adanca de 0, 5 cm si folosind crema de la Avene-Cicalfate, in 2 saptamani, nici nu pot sa-mi mai dau seama exact unde m-am taiat. Poate te ajuta si pe tine crema, eu puneam o cantitate mare pe zona si o lasam cat timp stateam acasa. Mai ajuta si protectia solara in sensul ca nu iti va face zgarieturile mai pigmentate de la soare.

| LucaAka47 explică (pentru georgiana999):

Eu le am de mult timp zgârieturile astea, nu știu dacă mai are efect crema asta pe care mi-ai recomandat-o. sad

| georgiana999 a răspuns (pentru LucaAka47):

Daca ai cicatrice/ pigmentare severa, atunci iti recomand o crema Effaclar Duo+ de la,, La Roche Posay ''. Eu o foloseam in momentul in care acumulam multe pete aproape negre de la cosuri; intr-o luna mi-au trecut incat si o cosmeticiana m-a intrebat cum am reusit sa scap de ele laughing

| nastaseelenacristina a răspuns:

Crema de galbenele ajuta la regenerarea pielii, eu de cate ori ma tai, ma ard am vreo rana folosesc crema si nu ramane semn