| scorpionull a întrebat:

Am o durere de gat de aproximativ 2 luni si nu inteleg de ce nu imi mai trece! Adevarul este ca nu am luat pastile nimic! Ma tine cam 2 zile aceasta durere apoi imi trece dar cum de beau ceva rece sau ies in aer rece iar ma doare foarte tare aproximativ 2 zile! Va rog multe niste sfaturi sau pareri. Imi este frica de ceva mai grav! Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Spanu_Catalina_1992 a răspuns:

Nu e ceva extrem de grav bine nu sunt eu doctor dar iti recomand sa iei tantum verde nu de lamaie verde e cel mai bun.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

După ce ai aşteptat 2 luni FĂRĂ tratament mai vi aici şi întrebi ce să faci?

EVIDENT, sfatul cel mai CORECT ar fi să mergi la MEDIC pentru diagnosticare şi tratament!

Dacă iniţial ai avut o infecţie minoră, e foarte posibil ca netratată de 2 luni să se AGRAVEZE!

Ce rost are să-ţi recomand diverse medicamente pentru durerea de gât FĂRĂ un consult?

NU putem ghici care este diagnosticul/afecţiunea pe care o ai...

Dacă îţi era cu adevărat FRICĂ de ceva mai grav atunci ai fi mers la medic şi NU ai fi aşteptat 2 luni fără tratament!

Mergi la medic cât mai curând!

Toate cele bune şi multă sănătate.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și de ce bei apă rece?
Ai probleme cu capul de îți pui sănătatea în pioneze?
Ferește-te de aerul rece, apa rece, curent, etc. pentru că îți pot aduce neplăceri ca otite, sinuzite, roșu în gât și altele.
Consultă medicul de familie.
Pa, pa.

| deeadeea111 a răspuns:

Pai ar fi bine sa mergi la un medic

| danielaxyz a răspuns:

Cel mai bun remediu naturist:tinctura de propolis de la plafar

| Pnk a răspuns:

Iti recomand un ceai nici prea fierbinte nici prea rece cu multa lamaie si miere. Ceaiul il poti face chiar dintr-o lamaie taiata felii cu tot cu coaja.Sau daca nu urmeaza un tratament cu antibiotic(augumentim) luat la 12 ore, tamtum verde (dropsuri) de fiecare data cand simti o intepatura in gat, si nurofen forte.Eu de mica am probleme cu gatul si cu nimic altceva nu imi trece pana nu urmez acest tratament.Insanatosire grabnica!