Nu e ceva extrem de grav bine nu sunt eu doctor dar iti recomand sa iei tantum verde nu de lamaie verde e cel mai bun.
După ce ai aşteptat 2 luni FĂRĂ tratament mai vi aici şi întrebi ce să faci?
EVIDENT, sfatul cel mai CORECT ar fi să mergi la MEDIC pentru diagnosticare şi tratament!
Dacă iniţial ai avut o infecţie minoră, e foarte posibil ca netratată de 2 luni să se AGRAVEZE!
Ce rost are să-ţi recomand diverse medicamente pentru durerea de gât FĂRĂ un consult?
NU putem ghici care este diagnosticul/afecţiunea pe care o ai...
Dacă îţi era cu adevărat FRICĂ de ceva mai grav atunci ai fi mers la medic şi NU ai fi aşteptat 2 luni fără tratament!
Mergi la medic cât mai curând!
Toate cele bune şi multă sănătate.
Bună.
Și de ce bei apă rece?
Ai probleme cu capul de îți pui sănătatea în pioneze?
Ferește-te de aerul rece, apa rece, curent, etc. pentru că îți pot aduce neplăceri ca otite, sinuzite, roșu în gât și altele.
Consultă medicul de familie.
Pa, pa.
Iti recomand un ceai nici prea fierbinte nici prea rece cu multa lamaie si miere. Ceaiul il poti face chiar dintr-o lamaie taiata felii cu tot cu coaja.Sau daca nu urmeaza un tratament cu antibiotic(augumentim) luat la 12 ore, tamtum verde (dropsuri) de fiecare data cand simti o intepatura in gat, si nurofen forte.Eu de mica am probleme cu gatul si cu nimic altceva nu imi trece pana nu urmez acest tratament.Insanatosire grabnica!