| Sebi_Vasi_1998 a întrebat:

Am o durere in gat de vreo 4 zile, am baut rece si mi-a iesit ca niste bubite albe mici multe pe cerul gurii si omuletul are pe el bubite albe, limba are niste umflaturi si e putin crapata. Abia pot manca si bea apa. Iau coldrex si strepsils, dupa ce am facut gargara cu apa cu sare mi-a iesit ceva de culoare maro din gat si lipicios, infectie sau nu stiu ce e. Ce ar putea fi? Si ce imi recomandati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| BarrowArrow a răspuns:

Eu îți recomand să mergi urgent la medic sa nu se înrăutățească problema pe care o ai.

| Amointrebare9999 a răspuns:

Bună! Și fratele meu a avut o problemă asemănătoare. Este bine sa bei mult ceai, cel de ghimbir. Ferește-te de băuturi reci sau de cele cu gheață. Totuși cel mai bine ar fi sa te duci la doctorul de familie pentru a-ți recomanda ceva bun ce te va vindeca

| Sebi_Vasi_1998 explică (pentru Amointrebare9999):

Am sirop de ghimbir, e la fel de bun ca ceaiul?