| petronela1429 a întrebat:

am o fetita de 13 ani care sufera de o boala numita gastroduodenita purpurica, va rog daca ati putea sa-mi raspundeti ce regim ar putea tine pentru ansanatosire ei, este si constipata fara pastile nu face nimic va rog multumesc mult.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Densis a răspuns:

Nu suntem in masura sa-ti dam sfaturi. nu suntem doctori. cel putin unii. Du-o la medic cat se poate de URGENT si medicul iti va oferi toate informatiile.Si-ti va recomanda un regim pentru fetita ta!

2 răspunsuri:
| DaNNN a răspuns:

Cred ca cel mai sigur pentru ea, in primul rand, ar fi sa o duceti la un medic! Acesta, in cele din urma, va va ajuta mult mai mult decat am putea noi cu o informatie despre un regim.
Nu o spun cu rautate!

Insanatosire grabnica!

| WooppS a răspuns:

Buna in primul rand majoritatea raspunsurilor aici sunt inutiele pe baza bolilori majoritatea sunt minori si nu stiu ce sa raspunda du-o la un medic nutritionist pentru regim sau daca boala e grava la un medic ft bun