Bună! Sunt trecatoare acele eczeme posibil sa fie de la stomac trebuie sa i verifici laptele praf cînd il dai sa fie in termen sa nu fie expirat, sunt sigur ca esti atentă la alimentatia copilului si verifici, ai putea sa i dai cu cremă de galbenele pe picioare sa i treaca acele eczeme bubițe, multa sanatate tie si bebelușei, sa i ti traiasca si sa fie sanatoasă.
Mulțumesc frumos pentru răspuns. Totul este sterilizat mereu, curățenie fac în fiecare zi ca o obsedată, am grijă să fie totul perfect, am înțeles că poate fi și de la cineva din familie care suferă de astm. Soțul meu a avut în copilărie și bunicul meu se confruntă de o viață cu astmul...
Ești inconștient că și mama sa cauți răspunsuri pe net, mergi naibii la un medic pediatru
Salut,
Am mai vazut aceasta afectiune la bebelusi.
Nu am auzit sa fie ceva permanent. Cum mai spun si alti utilizatori, sunt trecatoare.
Spuneai ca ai fost la medic pentru o reteta/tratament si ti-a spus ca mai toti bebelusi fac asta iarna de la aerul uscat. Ai intrebat pentru linistea ta medicul daca este totusi ceva permanent?
Dupa spusele medicului indicate de tine, este ceva normal si nu ar trebui sa iti faci griji.
Sanatate multa!
Bună. Nu e neapărat sa ii mai apară. Dacă o alăptezi ai grija la alimentele posibile alergene pe care le consumi, sau poate fi de la detergenții de haine, hăinuțele sa le clătești suplimentar. Poate fi totodată pe un fond imunitar scăzut în caz ca are o tendința spre dermatita. Nu va îngrijorați, găsiți vă la ce a apărut nou. Și urmăriți contextul ca să va dați seama dacă puteți înlătură cauza. Sănătate!
Mulțumesc frumos. Consum cam același alimente de când s-a născut fetița... Adevărul e că umiditatea în casă ar trebui să fie undeva la 55% sau chiar mai bine 60% în cazul bebelușilor. Camera unde dorm cu ea este foarte mare și umidificatorul nu face față, umiditatea fiind mereu la 30%, mă gândesc că poate și ăsta este un motiv pentru care i-a apărut.
30% e puțin cam scăzută, e chiar la simțită inferioara. Cauta și o loțiune de corp care sa ii hidrateze pielea, și ai grija asaii dai strampi sau pantalonași care sa stea strânși pe zona afectată, și sa nu fie material sintetic.
Mulțumesc frumos. Am cumpărat o loțiune de corp fără miros și fără parabeni, e pentru bebeluși cu piele sensibilă, dar când o dau pe corp nu este atât de grasă crema încât să îi hidrateze pielea...
Nu mă interesează cu ce alifii și tratamente le trec altor copii, ești bătut în cap? Repet a 3-a oară, vreau să știu dacă se va confrunta mereu cu eczema sau îi va trece. Dacă este ceva permanent sau nu. Se înțelege sau trebuie să îți desenez?
Hai că ești penibilă)
Fiecare copil /organism e diferit bai desteapta lui peste prăjit, ai nevoie de timp sa vezi daca ii apare periodic
Nu îți poate spune nimeni de pe net
___Enzo întreabă: