| AlicuBordeiAlicu a întrebat:

Buna ziua!
Am o fiica de 12 ani care a vrut adidasi cu platforma destul de maricica, asa ca i-am cumparat. Acasa cand am venit a spus ca o dor picioarele si a vrut sa le ducem inapoi.
Oare platformele sunt bune pentru adolescentii de 12 ani?
Oare sa le returnam?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| armiaso a răspuns:

Nicio incaltare care ridica nivelul nu e buna pentru nimeni, fie platforma fie tocuri, primele probleme se vor manifesta la zona lombara si de acolo vor merge pe toata coloana, dar nu ma crede pe cuvant, fizioterapeutul si kinetofizioterapeutul iti va confirma acest lucru, te incurajez sa mergeti la unul sa depisteze din timp si posibilele probleme pe care le poate avea, scolioza de exemplu este comuna la copii, va invata postura corecta si va avea un sistem osos sanatos.

1 răspuns:
| anonimg a răspuns:

Depinde ce fel de durere a picioarelor este. Daca este din cauza ca sunt prea inalte si merge dificil in ele, atunci trebuiesc returnate.
Cu cat piciorul este mai departe de pamant, cu atat efortul de a merge este mai mare.