| EraGGon a întrebat:

Buna ziua am o gramada de alunite pe corp si un prieten de al mea mia smuls-o din greseala, dimineata m-am trezit cu sange in jurul ei m-am spalat la ea si peste 2 zile nu mai da niciun semn ca ar fi taiata adica s-a prins la loc si numai sangereaza iar eu as vrea so scot as vrea sa stiu daca doare operatia ce riscuri sunt iar dupa operatie ramane cicatrice? (dau fundita cine imi raspunde )

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| lucyyy95 a răspuns:

Buna, si eu am avut aceeasi problema. dar am fost la doctor si m`a operat, am stat 1 zi in spital si dupa mi-a dat drumul acasa. dar am facut efort si mi sa desfacut operatia, m-am operat din nou si am un semn km urat acum, operatia nu doare deloc si ramane un semn micut(doar daca nu stai linistitbig grin)...SA NU INCERCI SA O SMULGI CA POTI FACE CANCER!

2 răspunsuri:
| allleeeee a răspuns:

Mai bine te duci la dermatolog deoarece poate deveni cancerigena!
Din cate am citit ramane un semn, dar poti face o operatie estetica.

| ღDam'✰4everღM.J✰ a răspuns:

Vai! eu mi-am rupt niste alunite cu unghiera. mi-a curs putinb sange. m-am dat apoi cu alcol medicinal si peste cateva zile mi-a aparut iarasi alunita dar era mai mica, pot risca sa fac cancer?