| Kittyyo a întrebat:

Buna ziuahappy Am o intrebare. Azi ne-am batut cu bulgari la scoala si cineva m-a nimerit intr-unul din sani si acum am observat ca s-a umflat putin. E ceva grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| oana1 a răspuns:

Observa-te cu atentie pe parcursul zilei, daca te invinetesti sau continua sa te doara si in zilele urmatoare, prezinta-te de urgenta unui doctor.Sa ai grija de tine, nu e de glumit cu sanii, sunt partea cea mai sensibila a corpului nostru.

3 răspunsuri:
| covexrobu a răspuns:

Pai daca te loveai la picior sau la fund sau in oricare alt loc era exact aceeasi poveste. Este o mica umflatura care va trece dupa 3-4 zile. NU trebuie sa iti faci probleme pentru atat.

| andreea11_1066 a răspuns:

Trebuie sa nu te alarmezi pentru ca o sa iti treaca in cateva zile crede-ma stiu ce zic!:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dade ce v-ati batut cu bulgarii? sunt vecinii nostri.mai bine va bateati cu ungurii sau cu rusii.sant mai rai.tocmai cu bulgarii cu care santem pretini?