Nimeni nu i ti pune inel gastric daca poti slăbii fara operatie, inelul gastric este ultima solutie la persoane obeze, peste 200 kilograme la care viata le este pusa in mare pericol, si orice operatie are riscuri, deci cel mai bine daca poti slbeste natural, sport regim ceaiuri de slabit.
Mda am in jur de 103 kg si am încercat în ultimele 3 ani dar am o munca stresanta cu multe ore de munca și este foarte obositor si nu am timpul necesar
Nu găsești pe undeva 30 de minute? Dacă chiar vrei să investești bani în ceva ar fi mai bine într-o bandă de alergat sau o bicicleta medicinală
Peste 150 milioane vechi.
Repozitionarea la cateva luni si eventuala extragere dupa un anumit timp -> 100 milione vechi
Imi pare rau sunt născut crescut in alta tara nu știu cât inseamna acești bani doar dacă știi cumva cât fac in euro
1 milion lei vechi = 100 ron
Aprox 3500euro montarea inelulului.
Aprox 2000 si ceva de euro ce am mai zis.
Cunosc o persoană care o făcut lucru ăsta. O ajuns ca mai pe urmă să-și și taie din stomac, iar și mai târziu să-și facă operație de extracție de grăsime. Astăzi, pe lângă că de abia mai poate mânca și bea cum trebuie, nu e mare diferența între cum a arătat și cum arată acum. Cauza: nu s-o lăsat de dulce, după cum îi spusese doctorul la care o apelat de fiecare dată. Deci cel mai bine începi să mănânci mai puțin și mai sănătos, să bei mai puține/deloc sucuri, cafea și cât mai multă apă și să faci mișcare câtuși de puțină, zilnic. Chiar mersul ajută.
Te poți duce la spital și să-i întrebi, nu cred că o să ceară bani dacă o să-i întrebi doar. Până la urmă pe internet prețurile diferă de la spital la spital.