Pentru a te inalta ar trebui sa te apuci de un sport. Cel mai bun pentru dezvoltarea intregului corp este inotul iar doar pentru inaltime si brate volley si baschet. Dar dupa parerea mea ar merge si handball.
Esti destul de ok zic eu si inca o sa mai cresti, cred ca o sa ajungi pe la 1.80-1.85.
Nu stiu...Dar ar fi bine sa te duci la un medic sa intrebi nu pe TPU...este cam stanjenitor!
Pentru varsta ta esti chiar inalta! anumiti oameni ( ca si mama) la 40 de ani au 1, 64m! pentru varsta ta te cred inalta.
1.75 la 16 ani?
E mai mult decat perfect, poate vei mai creste vreo 3-4 centimetri.
Cred ca ai o inaltime potrivita pentru varsta ta.acum depinde si de inaltimea parintilor eu de exemplu, am tot 16 ani si am 1.60.si ca sa cresti in inaltime trebuie sa faci sport.de ex:inot,volei, baschet, dans.
Nu este corecta inaltimea ta, dar daca ai crescut acum atat de mult nu mai cresti pana la 19-20 de ani poate doar 1 - 2 cm... funda?
Stai calm pentru varsta ta nu este chiar asa de rea inaltimea, mai ai rabdare pentru ca mai ai mult de crescut. Poti daca vrei obligatoriu sa faci sport zilnic.
Eu cred ca e destul de buna inaltimea la varsta aceasta. Cunosc o fata care are 14 ani si are 1m si 28, 9 cm.
Eu am 14 ani si am 1, 72 m. hmmm.ce concluzie tragi din asta?
fiecare are un anumit ritm de dezvoltare si de crestere...sh faza cum ca cresti pana la 19-20 ani e cam stupida.dca eu as mai creste incontinuu pana la 19-20 de ani, cred ca as avea 1, 90! sa fim seriosi!
NU poti forta ritmul tau de crestere!
totusi consider ca inaltimea ta este ok!
Ai o inaltime normala pentru varsta ta si probabil vei mai creste cativa centimetri (maxim 5 daca nu faci sport care sa te ajute). Te mai poti inalta, intr-adevar, dar pentru asta trebuie sa faci sport (handbal, baschet, inot) macar de 3 ori pe saptamana cate doua ore si sa te alimentezi corect (fara fast-food, fara sucuri, fara dulciuri din comert. numai mancare gatita, lactate adevarate (de la producatori, nimic din magazin), fructe si legume proaspete.