Salut,Alex!
În primul rând,nu inteleg de ce nu respecți tratamentul. Iti previne crizele si nu interacționează cu hormonii din corp.
În al doilea rând, multe dintre suplimentele tale sunt din plante care au un efect slab spre nul. Vitaminele din farmacie de obicei nu se absorb dacă nu ai un regim alimentar echilibrat iar aminoacizii nu se știe cat de puri sunt.
Ai scris "nicotina" ori aceasta iti este contraindicată sub orice formă.
Cat despre minerale, se stie ca un deficit de calciu sau magneziu duce la declanșarea crizelor. Exista studii care arată că excesul de zinc, care se produce usor, este neurotoxic si agravează epilepsia. Glutamina este benefica in epilepsie dar in cantități mai mici. Creatina te poate deshidrata si nu este indicată. 5htp nu are efect împreună cu ceilalți aminoacizi. Tot ce contine zahar sau cofeina iti este contraindicat fiindca excită creierul. Evita aditivii fiindca dăunează!
Ai grija de tine!
Multumesc de raspuns. Respect tratamentul cu sfintenie de peste 5 ani de zile. Am nevoie de mai mult decat alimentatie, am zile cand mananc o masa pe zi, am zile cand mananc 4, nu e suficient pentru ce am nevoie sa obtin si nu am nici energia necesara. Am nevoie de suplimente. Zaharuri nu mananc aproape deloc iar cofeina nici atat. Cofeina nu este continuta in nici unul dintre produsele de mai sus. Cat despre nicotina... fumez de 13 ani 1 pachet si jumatate pe zi, asta nu se va schimba schimba. Ok, renunt la restul dar nu vad de ce as renunta la proteine si la creatina, asta pana nu primesc o explicatie concreta din partea cuiva. La creatina nu imi fac probleme de dezhidratare, beau peste 5L de apa pe zi.
Deeaandreea9156 întreabă: