| YoloCat a întrebat:

Bună ziua. Am o întrebare legată de cancer.1 Apare direct, în două-trei zile şi ai dureri mari febră. 2 Sau apare în săptămâni, luni, cu dureri treptate? ( Ex varianta 2 :azi mă simt bine, mâine mă doare un pic ceva, peste o săptamână am dureri mari etc...)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Fatamuntilor a răspuns:

Din pacate cancerul e boala destul de pasiva
NU intotdeuna doare, depinde de zona unde este depistat. Oricum durerea nu este un sintomin unele cazuri)
Se stie ca mai usor sa previi decat sa traezi, iar un mod de viata echilibrat de multe ori se poate evita aceasta boala
Asta nu exclude controalele cel putin anule ce trebuie facute, pentru ca se stie ca orice boala, inclusiv cancerul are sanse sa fie tratata sau chiar vindecata daca este descoperita la timp.