| Lar12 a întrebat:

Am o întrebare legată de efectele anticoncepționalelor.Am fost la ginecolog și a depistat un mic chist, mi-a recomandat sa iau anticoncepționale Belusha..Este prima data când iau anticoncepționale, de când am început să iau după 10 zile am observat ce câteva zile mici sângerări ...De la o fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.csid.ro/......-13977007/
Uite aici.

| Anonim23042014 a răspuns:

Spottingul nu este periculos
Atunci când încep să ia pentru prima oară anticoncepţionale, mai ales în primele două săptămâni, unele femei pot avea mici sângerări între menstruaţii. Aceste sângerări poartă numele de spotting şi nu sunt periculoase pentru sănătate. Dacă spottingul se prelungeşte însă, mai mult de o lună, atunci ar trebui să apelezi la medicul care ţi-a prescris pilulele.