| OanaOana98 a întrebat:

Am o intrebare. Pe data de 14 februarie am facut sex. În luna respectiva mi-a venit ciclu pe 17. In martie si aprilie mi-a venit pe 13, la fel de abundent ca de obicei. Iar luna aceasta nu mi-a venit. Se poate sa fiu gravidă? (de atunci nu am mai avut relații sexuale)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,esti gravida ...Ai descoperit ca esti gravida dupa 3 luni de la data actului sexual...bai ce fenomene de oameni pe aici.
(facepalm)

| vass19 a răspuns:

Iti poti da seama daca esi gravida in cateva zile dupa ce ai avut un act sexual, iar dupa aia nu mai nu vei mai fi pe ciclu, daca inca esti pe ciclu dupa sex si atata timp fii fericita (sau trista) nu esti gravida, eventual daca tot ai dubii poti cumpara un test de sarcina

Răspuns utilizator avertizat
Bula
| Bula a răspuns:

E mica probabilitatea. In a treia luna de sarcina ar trebui sa te rotunjesti deja. Sunt cazuri cand ciclul intarzie sau chiar absenteaza cate o luna. Totodata sunt si cazuri cand vine ciclul peste sarcina instalata.
Cumpara de la farmacie un test de sarcina sa poti fi mai sigura.
O vizita la ginecolog insa ar putea da raspunsul sigur.