"si ori facem punte dentara(pentru asta trebuie sa sacrific 2 dinti)"
ai un dentist PROST, cauta altul
punte se pune pe CEL PUTIN 3 dinti, unul in fata si doi in spate (sau invers, daca nu se poate asa)
daca iti pune numai pe 2, inseamna doua lucruri
1. nu o sa tina
2. dentistul e pe dinafara
totusi puntea e cea mai buna, mai permanenta (tine cel putin 12 ani) si relativ ieftina solutie (puntea aia nu e ieftina, trebuie scoasa, curatata, lipita, etc.)
Ai grija la link-uri... Nu stiu cine e utilizatorul de mai sus si ce e in link.
Nu stiu ce sfat sa iti ofer, nu ma pricep insa mi se pare dubios sa iti ceara sacrificarea a doi dinti buni.
Mai cere parerile altor stomatologi, mergi la consultatii...Deobicei sunt gratuite.
"acum 15 minute | Sophieka a răspuns:
Nu stiu ce sfat sa iti ofer, nu ma pricep insa mi se pare dubios sa iti ceara sacrificarea a doi dinti buni."
asa se pun puntile, la aia 3 (nu doi) dinti li se scoate nervul, apoi sunt piliti, apoi imbracati si intre imbracaminte se pune un dinte fals care il inlocuieste pe ala lipsa
Da,problema e ca sunt si in criza de timp cu plecarea... ma gandeam sa imi pun proteza aia kemeny o perioada sa nu se vada chiar asa urat, decat sa sacrific dintii astia care sunt chiar buni... ma gandeam sa stau cu proteza aia si sa imi pun implant la astia 2 stricati si aia e de asta am cerut sfatul daca cineva a avut proteza aia cum se ingrijeste si etc..sa nu ma trezesc cu ea in gura pe strada sau mai stiu eu ce
Eventual cauta grupuri pe Facebook pe care sa poti adresa aceasta intrebare, poate iti sar in cale persoane care au avut situatia ta si isi pot spune o parere corecta.
Anonim6666644 întreabă: