Salut, stai linistit/a, ia pauza, asteapta pana gasesti momentul si locul potrivit : ) Nu are rost sa te stresezi acum repede, de dragul ca ai terminat 12 clase, ai rabdare, te documentezi bine, si dupa ceva timp, cand ajungi la o concluzie si la o meserie care iti place, te bagi : ) Nu lua o decizie repede, ca mai tarziu poate nu o sa iti mai priasca! Stai linistit, nu ai innebunit atat de rau incat sa ai dementa : ) O zi buna!
Ti-as recomanda sa-ti iei un job, orice job gasesti si asta foarte-foarte repede, fiindca starea de depresie si prosteala in care te afunzi nu-ti face bine, dimpotriva.
Nu ai demență la vârsta ta. De vină este stresul că nu știi ce drum să urmezi in viață.
Buna! Nu te speria, cu totii ne simtim asa atunci cand terminam un capitol destul de lung al vietii - cel in care singura noastra datorie era sa invatam. Acum, ca ai terminat liceul, trebuie sa te hotarasti ce vei face mai departe. Nu poti astepta sa ti se ofere ceva, trebuie sa faci tu primul pas. Cauta-ti un job, chiar si part-time, si te asigur ca, in timp, datorita unui program stabil, datorita colegilor de serviciu, datorita remuneratiei lunare pentru munca depusa, totul va capata un sens si vei uita de depresia asta. Succes!
În ce țară trăiești?
Romania! Ce ti se pare asa deplasat in raspunsul meu? Eu am 40 de ani, muncesc de cand am terminat facultatea, deci vorbesc in cunostinta de cauza. Tu?
Pune mana și da la facultate și mergi mai departe! Daca nu ai posibilitatea, angajează-te! La servici îți trec toate stările.De atâta stat pe telefoane va iau depresiile!
Si facultate la ce? Daca nu are nimic clar in viitor, ce rost are sa faca o facultate de nu stiu eu ce, si pe viitor sa lucreze in alt domeniu? Bani, timp, stres degeaba.
Pai tu nu stii, deci nu ar trebui sa dai sfaturi!
Da? Da mai multe informatii daca tot ai inceput, fa-ma sa inteleg ce vrei sa spui cu asta.
Pune o intrebare la fel ca toata lumea si iti voi raspunde acolo.
Troll-ule
Esti prost bata...