| Cristi1830 a întrebat:

Am o luxatie scapulo hemurala inferioara pe partea dreapa la umar.Trebuie sa tin bandajul 3 saptamani care sunt sansele sa nu ma vindec sau sa imi sara iar umarul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| kiatres56 a răspuns:

Trebuie sa ai mare grija, orice mica atingere o sa te afecteze, mai ales la schimbarea vremii, tine bandajul fix cat ti a zis doctorul si ai grija sa nu te loveasca cineva cel putin 6 luni sau mai mult depinde de umar.
sansele sunt mari acum dar nu si peste cateva luni

| Cristi1830 explică (pentru kiatres56):

La ce te referi cand spui sansele sunt mai mari acum dar nu si peste cateva luni

| kiatres56 a răspuns (pentru Cristi1830):

La faptul ca daca acum te lovesti iti poate sarii foarte usor, dar oeste cateva luni el se prinde si o sa fie mai ok

De miercuri seara il amimobilizat si nu am avut dureri foarte mari, am avut o durere usoara si mai am unele dureri cand ma misc mai repede, sunt normale?

Da sunt foarte normale

Mi-a trosnit umarul bandajat de doua ori azi, o data cand m-am ridicat din pay si alta data cand m-am asezat, tin sa mentionez ca nu m-a durut cand mi-a trosnit.Sunt normale sau sunt grave?

Eu zic sa ai grija..nu stiu cat de normal este

6 răspunsuri: