| mihaella91 a întrebat:

am o mare problema. am 178 inaltime si momentan 79 kg! pana acum 2 ani am avut in jur de 70. era destul de ok... de 2 luni, fac mult sport si cand stau la tv! ajunsesem la 90 de kg, problema este ca eu totusi nu pot slabi. am facut analize si mi-a spus ca si o gura de paine ma ingrasa datorita metabolismului foarte lenes am inceput sa mananc multi ardei iuti si degeaba. sunt om! am pofte! vreau sa slabesc. ma chinui foarte tare dar rezultatele insa, nu se mai vad! am inteles ca sunt pastile pentru accelerarea metabolismului. nu vreau pastile pentru senzatie de satietate si alte prostii. doar pastile, alimente care accelereaza metabolismul. multumesc frumos

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| RisenAngel a răspuns:

Mananca des si putin 6-7 mese pe zi in mare parte doar proteina si bea multa apabig grin toate astea iti vor accelera metabolismul.

Poti sa faci exercitii cardio HIIT 20 min pe zi.

| mihaella91 explică (pentru RisenAngel):

sad fac detoate. 6 mese?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Ar trebui sa ai 68 de kilograme.
Daca vrei sa scapi de kilograme, tot ce trebuie sa faci este sa te alimentezi corect, sa incerci sa renunti la mancarurile nesanatoase, precum cea de fast-food, bauturi acidulate, prajeli, grasimi de tot felul, lactate grase si cel mai important este miscarea.
Te pup!

| RisenAngel a răspuns:

Daca mananci des si putin si mai ales ce trebuie atunci metabolismul e mai rapid si arde f repede grasimile

| mihaella91 explică (pentru anonim_4396):

Dar fac miscare! nu mananc prostii... mananc fructe legume si proteine slabe. dar azi am calcat pe bec. am mancat o sarmaluta cu 5 ardei iuti! oricum e sarmaluta nu e shaorma
. e ok sa mananc mancare facuta de mine. atat timp cat o fac light. sau nu ma indop cu 10 sarmale la o masa cu smantana si paine. yummy dar... trebuie sa ne mai si sacrificam uneori, pentru binele nostru. deci? exista pastile pentru metabolism?

| Cosmin86 a răspuns (pentru mihaella91):

Da, exista, termogenice, cel mai bun de pe piata e lipo 6. dar mai sunt si altele

sau poti lua o simpla l-carnitina

| mihaella91 explică (pentru Cosmin86):

big grin lipo 6... hmmmm smug
o fi scumpa? cu salariul meu... laughing

| Cosmin86 a răspuns (pentru mihaella91):

Pai cati bani vrei sa dai?