| alyxuta5 a întrebat:

Am o mare problema, ieri mi-am vopsit parul cu o alta marca de vopsea decat cea pe care o foloseam in mod uzual,(am facut testul si a fost ok)si am observat ca aveam usturimi in timpul procesului propriu zis de aceea nu am stat 30 min cu ea ci doar 25. M-am clatit, speram ca voi avea o culoare frumoasa(blond inchis) dar din pacate culoarea nu mi-a iesit deloc, eram la fel cum eram inainte de a ma vopsi. Apoi am observat cu stupoare ca am niste rani la nivelul scalpului... zone rosii ca niste "bube"(vreo 5-6), care frig, se descuameaza, dor, si cand le zgandaresc se umezeste zona. Simt cum pulseaza locurile respective si emana caldura, nu mai zic de durere si de faptul ca sunt inestetice. Am facut o reactie alergica sau mi-am ars pielea capului? Ce pot sa folosesc pentru tratament? Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| StOrMi a răspuns:

Uite... eu sunt baiat, dar iti pot de niste sfaturi: 1.nu mai folosi NICIODATA vopseaua aia 2.sigur te-au ars substantele chimice din ea 3.cauta o crema de piele potrivita 4.fii mai atenta la continutul vopselelor si nu mai cumpara toate porcariile...