| Sawarekh a întrebat:

Buna ziua, am o masea care cu timpul s-a indoit si practic e stramba, are cam o inclinatie de 60 de grade.

Intrebarea mea este, se mai poate salva aceasta masea? Est un spatiu mic intre urmatoarea masea...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Maseaua are rol in masticatie, iar asta nu are pret.
Mergi la ortodont, vezi ce iti spune.

| MaximAnaMaria a răspuns:

Da se poate salva dacă dorești aparat dentar pentru acea măsea du-te la dentist?

| Sawarekh explică (pentru MaximAnaMaria):

Ideea este ca nu pot aparat dentar doar pentru o masea, adica aparatul costa 2000 lei+

| DandG2304 a răspuns (pentru Sawarekh):

Poate ca il poti pune doar pe o anumita portiune din dantura. Incearca si gutierele - am auzit ca pot fi folosite ca si un aparat dentar.

| MaximAnaMaria a răspuns (pentru Sawarekh):

O sa îți puna niște plasturi pentru a se îndrepta dar dacă te duci la dentist o sa îți zică mai multe și eu mi as fi dorit aparat dacă as avea o situație financiară