| Cocolinobutterfliesinstomach723ladybird4bird a întrebat:

Am o masea care nu are nerv,nu e plombata,e doar gaurita pentru ca am avut-o imbracata, dar pentru ca a inceput sa ma doara foarte tare medicul mi-a dezbracat-o(asta fiind acum cateva luni) si a lasat-o libera. Acum doua zile a inceput sa ma doara si am luat ketonal si m-a lasat durerea. Aseara nu am mai avut niciun calmant si mi-a venit o idee(nu stiu cat de buna) am pus sare in ea dar nu si-a facut mai deloc efectul, ba din contra de dimineata m-am trezit cu gingia umflata in jurul maselei si durerea inca persista. (In zona in care ma aflu nu este niciun cabinet stomatologic deschis-doar de luni).In cazut acesta ce as putea sa fac? Ajutati-ma va roog... Multumesc mult.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Pana luni trebuie sa cauti o farmacie si sa iei calmante (aulin, nurofen, etc). Daca este inchis poate gasesti pe la vecini.

| Rotazi a răspuns:

Daca nu are nerv, nu ar trebui sa te doara. Ai infectie?
Cea mai proasta idee de a pune ceva care infunda si mai rau canalul. Spala-ti bine zona pentru a o degaja de orice impuritate. Si... medicamente.