| Pumba a întrebat:

Buna Ziua!

Am o mica problema, si, mai exact cred ca am facut o indigestie. Am vomat ieri de 3 sau 4 ori am avut si o usoara durere de cap, iar, mai spre seara m-a durut atat stomacul cat si burta. Acum ma simt relativ bine, dar sunt foarte slabita. Ma dor muschii din tot corpul.

Ce as putea face sa scap cat mai repede de acesta problema?

Multumesc! Dau fundita si vot!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AiEnmaYuuki a răspuns:

Asculta,asta am patit si eu, dar mie nu mi-a trecut si a trebuit sa merg sa-mi fac analizele.Eu aveam o bacterie la stomac.Dar daca ai dureri de stomac iti recomand dicarbocalm.Mie mi-a trecut durerea cu ele, sunt foarte bune, dar in cazul in care nu-ti trece peste cateva zile du-te la doctor.E mai bine sa te tratezi din timp daca e ceva grav.Baftawinking

4 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Mai are cineva din familia ta aceste simptome? Ati consumat cumva carne netestata/cumparata dintr-un loc fara aviz medico-sanitar? Ar fi bine sa mergi la un medic pentru consult.
http://www.i-medic.ro/boli/infectioase

| Pumba explică (pentru doctoressa):

Buna!

Ieri am mancat un gratar din pui cu salata de varza. E singurul lucru care putea sa imi provoace indigestia. Plus ca puiul nu era forte bine facut, mai mult in sange. Dar nu cred ca fi fost stricat. Am mancat si cu o zi in urma din aceeasi carne si nu a fost nicio problema. Probabil ca am mancat si repede, cu pofta, si mai era si carnea nu tocmai bine facuta si acest lucru mi-a cauzat indigestia.

Multumesc foarte mult pentru raspuns!

P.S.: Sunt sigura care a mancat din carnea respectiva.

| fabiola a răspuns:

Ceai de menta si covrigi de Buzau pana cand simti ca iti revii! Bea apa plata, evita mancaruri grele!

| AdelinaC a răspuns:

E normal sa te simti slabita din moment ce ai varsat si te-ai deshidratat.Acum daca te simti mai bine si nu mai versi incearca sa bei cat mai multe lichide, mananca ceva usor de ex branza de vaci pe care sa iti pui putina sare(ajuta la pastrarea apei in organism) sau paine prajita, un iaurtel, ceai de menta.Stai in pat pana te vindeci.