| AleexaIoana a întrebat:

am o nelamurire. Mi-a fost recomandat ceaiul din plante Ginosept pentru spalaturi vaginale( pentru tratarea candidozei ) insa am omis sa intreb daca acestea trebuie facute cu irigatorul sau doar bai locale.
Daca m-ati putea lamurii...
Va multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Spalaturi vaginale poti face numai cu irigatorul. Toaleta locala este toaleta vulvara, nu vaginala. Atata timp cat medicul a zis spalatura vaginala, este necesar irigatorul

| doctoressa a răspuns:

Spalaturile vaginale se fac cu irigator.
http://www.i-medic.ro/boli/candidoza-vaginala

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

"Spălăturile" = "irigaţiile" vaginale se fac DOAR cu irigatorul!
Băile locale ( de şezut ) NU te ajută deloc.

Oricum, NU vei trata candidoza DOAR cu irigaţii cu ceai Ginosept sad

NU ai precizat ( punctual ) ce tratamente ai făcut ( de-a lungul timpului ) şi la ce perioadă a recidivat candidoza...
Dacă vrei să dai mai multe detalii ( pe privat, eventual ) - cronologic, controale efectuate, analize/investigaţii făcute, medicamente administrate ( schema de administrare, durată, etc. ), dacă & ce tratamente a făcut şi partenerul, etc. - pot să-mi expun punctul de vedere happy

Toate cele bune şi multă sănătate.

| MissUnkown2 a răspuns:

Eu zic ca cel mai bine ar fi sa mergi la medic sau la farmacie si sa intrebi... Serios, nu o spun doar ca sa dau un raspuns, sa ma aflu in treaba.