| BudurcaVlad a întrebat:

Bună ziua! Am o nouă problemă din punct de vedere a sănătății psihice. (Doar cine are experiență în așa ceva și cine a trecut prin asta.) De când a început noul an școlar 2023-2024 tot mă presează o amintire negativă care nu-mi dă pace. Eu când am căutat prin școală responsabilul de orar m-am întâlnit un băiat care este hipoacuzic și îl cheamă Trifan Iulian și m-a lovit prima dată cu pumnul. Apoi l-am lovit și eu cu pumnul. După aceea el m-a lovit cu piciorul și eu l-am lovit cu piciorul. Între timp a intervenit dna Giurgiu Mariana și mi-a făcut un scandal de parcă eu am început primul și m-a întrebat ce s-a întâmplat pe un ton de parcă eu am început agresiunea. După aceea îmi spuneam că mă durea piciorul drept și dna Giurgiu Mariana spunea că eu am început și eu spuneam că el a început și după ce ne-am contrazis și am făcut un scandal uriaș abia atunci dumneaei a înțeles. Timp de 4 zile mă simțeam bine din punct de vedere emoțional. În a cincea zi am visat coșmaruri că eu am avut incidentul acela și m-a măcinat vina că eu am fost nevoit să recurg la lovitură. Apoi timp de 3 zile m-am simțit bine emoțional. În a patra zi m-a lovit la spate Iliescu Florentina și eu am fost nevoit să o lovesc pe ea. În a patra zi am visat din nou coșmaruri noaptea despre incidentul acela neplăcut și m-a măcinat vina. În a cincea zi de dimineață a început senzația că mă pocnește cineva dar de fapt nu s-a întâmplat nimic. M-a lovit Alex Bradea pe la spate și eu l-am lovit pe el la spate. Apoi am avut din nou aceeași senzație pentru tot restul zilei. Când am adormit am dormit bine dar de fapt când m-am trezit din nou a început iar senzația că cineva mă pocnește. Senzația asta nouă că cineva mă pocnește o am de ieri dimineață și nu știu cum să trec peste asta. Nu știu ce boală psihică o fi și asta dar trebuie neapărat să mă vindec cu orice preț și cât mai rapid posibil. Am rugămintea la voi să scrieți comentarii sincere și pozitive care se nu incite la răutate, caterincă sau ură în care să nu fiu nevoit să-mi forțez mintea. Vă rog frumos să țineți cont de rugămintea mea mai devreme! Pe mine mă îngrijorează să nu fac depresie, boală cardiacă sau să fac accident vascular cerebral și să mor.
Pe scurt: Eu n-am mai trecut niciodată prin așa ceva până acum și pentru mine este o noutate deoarece este prima dată când trec prin așa ceva. La mine această boală psihică se manifestă prin vise urâte atunci când dorm noaptea și prin senzația că cineva te pocnește.
Mulțumesc anticipat pentru înțelegerea și timpul acordat!
Cu toată stima,
Vlad Budurcă

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Vezi ca ai diriginta la scoala, careia ii poti spune tot ce ai scris aici, fiindca este singura persoana care te poate ajuta.

1 răspuns:
| johnnny123 a răspuns:

Deci prima oară te-a lovit Trifan Iulian și a intervenit Giurgiu Mariana. A doua oară te-a lovit Alex Bradea, iar a treia oară Iliescu Florentina. Iar tu ești Vlad Budurcă.

Bun, am reținut toate aceste informații extrem de importante. Ne poți spune și datele de naștere ale fiecăruia?