anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o "posibila" problema cu inimia.
Am iesit toti la incalzire si dupa 7 minute a inceput sa-mi bata foarte tare inima. Dupa aceea m-a trimis in vestiar sa ma linistesc. Un parinte mi-a luat pulsul dupa ce am fost "linistit" si am avut 80 / min.
Din ce cauza s-a produs chesita asta? Asa tare mi-a batut inima incat a inceput sa ma doara langa gat.

Dau funda celui care ma poate ajuta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună!
Posibil o aritmie, o dereglare a ritmului normal al inimii.
Consultă un cardiolog.
Te pup!

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Fa neaparat un EKG

| AndyDeiu a răspuns:

Noi dep e TPU o sa te conectam la aparate sa vedem happy aha tha laughing

| Wrufloukel a răspuns:

Ești și tu intelligent rău de tot. Păi tu nu ai părinți? Tu pui întrebări pe TPU legate de inima ta? Tu cred că ai ceva la cap, că la inimă dacă ai avea se rezolvă, dar la tine e problmea la cap! Păi tu pui o intrebare legată de viață și de moarte, legată de viața ta și de moartea ta, o întrebare care implică viața ta, în care este pusă viața ta în joc, tu pui întrebări pe TPU, mai ai timp să pui întrebări pe TPU, taio la medic și fă-ți analziele la inimă, mergi la un cardiolog bun, la mai mulți cardiologi buni, să le asculți părerile lor. Apoi mergi și la un psihiatru să-ți facă un test de inteligentă, căci cu siguranță ești cu inteligența zero. Fără supărare!

| LauraM01 a răspuns:

Poate ai palpitai ceva de genu avea o colega da se numea tahicardie adica cand inima bate neregulat. Sper ca te am ajutat

| Mastershot96 a răspuns:

Depinde cat de des faci sport (din cate am inteles). Poate n-ai mai facut de mult si ai fortat. Daca nu incearca sa te duci la clinica sportiva pentru un EKG. Oricum stai linistit nu inseamna neaparat ca este ceva grav.Bafta!

| robertutza2001 a răspuns:

Mi s-a intamplat, dar nu chiar asa de rau! Ti-as propune sa te duci la un doctor, dar daca deja ai fost cred ca ai o problema, dar sa nu te sperii!