| TatarOvidiuIonut a întrebat:

Am o problema.Am 14 ani si sunt baiat.Si la sfarcu stang am ceva in el parca.Rotund si plat.Si este umflat fata de celalat.Este grava problema?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Nu se stie ce este, trebuie sa te duci neaparat la un consult chirurgical.

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns (pentru evenso):

Nu e adevaratlaughing
Lasa-l ma nu-l speriarolling on the floor
Am patit-o pe pielea mea si trece.

| evenso a răspuns (pentru NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu):

Ce nu este adevarat? ca trebuie sa se duca la o consultatie?
Fii serios, orice schimbare in organism care nu trece in 7 zile trebuie consultat.Si inca ceva, ai auzit de proverbul " Mai bine previi decat tratezi! "

Fiecare organism este altyfel ce ai tu, nu este sigur ca va avea altcineva, sau chiar daca il va avea va reactiona diferit.

Deci raman la parerea ca trebuie sa se duca la o consultatie de specialitate.

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns (pentru evenso):

Da,la consultatielaughing
Am inteles ca la operatie.Greseala mea, scuza-ma.

| evenso a răspuns (pentru NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu):

Bine tuuuuuuuuuu, te scuz de data asta tongue

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

Buna! La 14 ani si eu am avut si m-a durut.Este un fel de...stii cum le cresc fetelor sanii? Este un fel de tesut din acela.Nu te ingrijora, du-te la doctor si iti va spune ce medicament sa iei pentru a dispareabig grin.Se datoreaza cresterii nivelului de hormoni feminini
cu cateva procente mai mult decat normal.Eu ca desteptul m-am operatlaughing si nu a durut dar dupa aceea am fost la alt medic si mi-a spus ca nu avea rost sa ma opereze ca exista medicamentrolling on the floor.
Sa fie in bafta ta!big grin