| ShoBByrLz a întrebat:

am o problema, am fost aseara la fotbal, si "mi-a" sarit genunchiu sa zic asa, si am cazut jos de durere, deodata asa parca s-a dus intr-o parte, si acum abia pot sa calc in el, s-a umflat la partea din interior a genunchiului! abia il intind si il strangstraight face unii spun ca sunt ligamentele!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Du-te cat mai repede la un ortoped, s-ar putea sa-ti fi rupt ligamentele incrucisate. Daca e asa, operatia e singura scapare si trebuie facuta cat mai repede!

| ShoBByrLz explică (pentru Abh):

Da o sa ma duc astazi la medic, da treaba cu ligamentele e trista rau de tot am auzit si eu, si costa cam 3000 euro operatia...

Abh
| Abh a răspuns:

Nu cred asa ceva, du-te la un spital de stat! Multa sanatate!

| GrizzlyRO a răspuns:

Trebuie sa te duci la doctor. sa iti faca o radiografie ceva,,, posibil sa fie ceva usor si sa iti treaca dar totusi.
Sa te faci bine!

| persseuss a răspuns:

La farmacie au o solutie,era ceva cu b dar nu mi aduc aminte, si ia ti si niste genunchiere, mie mi a sarit de vreo 3ori, nu cred ca s ligamentele, rotula e prb,