anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

.am o problema..azi dimineata cand m-am dus la baie am observat o secretie alba, fara miros si chilotul patat.si de atunci imi curge intr-una si ma ustura putin..sunt speriat de ceea ce ar putea fi..as vrea sa aflu ce este..acum o saptamana si ceva am avut contact sexual neprotejat oral si normal cu o femeie usoara.dar pana acum nu am avut nici-o problema..va rog mult sa-mi raspundeti cu sfaturi utile..cum as putea rezolva fara sa ma duc la medic, pentru ca n-as vrea sa afle nimeni de chestia asta..cu antibiotice ceva s-ar putea rezolva?sad rog seriozitate, dau funda :-

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Cata2017 a răspuns:

Ia-ti timp de-o saptamana cele mai slabe antiobiotice asa a patin si prietena mea.
Funada?

| Đϋffγ a răspuns (pentru Cata2017):

Doar ca el e baiat, nu fata big grin

| ciprianx a răspuns (pentru Đϋffγ):

Da sad

6 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Ai luat o INFECŢIE de toată "frumuseţea" de la acea "femeie usoara"!

Trebuie să mergi URGENT la medic să vadă ce microb este şi să-ţi dea un tratament!

Şi pe viitor, foloseşte prezervativul - GRIJĂ că de la acele "femei" poţi lua o boală cu transmitere sexuală şi prin contact oral ( nu doar vaginal/anal )!

| ciprianx a răspuns (pentru bursuc001):

Da.stiu ca pot lua.a fost prima dar si ultima data cand fac asa ceva..chiar nu stiu unde mi.a fost mintea atunci.k de obicei folosesc prezervativ..am fost azi la medicul de familie si mi-a spus sa ma duc l dermatologie sa-mi ia probe si sa fac analize k nu.mi poate da antibiotice asa, k poate st senzibil l ele si imi dau stomacul peste cap..i.am spus si simptomele si a zis ca nu crede ca e cv ff grav, s.ar putea sa fie si o infectie urinara..nu neaparat o boala grava.e cv tratabil cu niste antibiotice..maine dimineata ma duc l laborator si tocmai luni pot lua rezultatele straight face imi poate spune cineva cat ma costa aceste analize? pentru ca nu stie nimeni de problema asta, nu le.am spus nici alor mei..nimanui..si nu lucrez ca sa am bani mai multi.e in jur de 50 de lei sau mai mult? vreau sa aflu singur ce este, e greseala mea..va rog mult daca stiti

| bursuc001 a răspuns (pentru ciprianx):

Îmi pare rău, dar n-aş putea să-ţi spun cât costă analizele, depinde şi ce analize vei face - dacă e vorba de o infecţie urinară, pe lângă analiza secreţiei respective, va trebui să faci şi examen/analize de urină...

Totuşi, sper să-ţi ajungă 50 lei, acum depinde şi unde le faci ( la un laborator de "stat" este mai ieftin decât la unul "privat" )!

| ciprianx a răspuns (pentru bursuc001):

Da..pai o sa ma duc in Policlinica, adica asa mi-a zis doamna doctor sa ma duc si apoi sa ma intorc q analizele l ea ca sa-mi dea o retetathinking totusi am observat ca nu mai "curge"asa multa secretie cum o facea ieri, e mult mai putina. sper sa-mi ajunga banii pe care ii am.o sa vad maine..am emotii, mi.e teama.dar din ce am citit si eu pe net despre simptomele astea si din ce mi-a zis doamna doctor e cv tratabil usor..adica a zis ca eventual ca sa fiu sigur ca m.am vindecat la 7 zile dupa tratament mai fac un test ca sa-mi confirme..mereu m.am ferit de chestiile astea, a fost prima data cand am facut.o cu o "femeie usoara"m.am lasat dus de anturajul, dar e invatare de minte..prima si ultima data..am cautat preturi si pe internet si erau acceptabile..de la 20 de lei pentru secretii.o sa vad maine mai exact cat costa si o sa scriu aici iar sad