| SamsungElectronics a întrebat:

Bună ziua.

Am o problema, când mănânc parcă înghit greu, cam asa ceva și parca mi se oprește în gat și am frica sa nu ma înec sau ceva, am cumpărat 6 covridogi și un prieten i-a mâncat foarte rapid pe toți 3 iar eu nici jumate de covridog nu am mâncat, mănânc încet sa nu ma înnec, mi0e frică să mănânc.

Oare pot sa am disfagie?

Nu ma doare gâtul sau ceva, dulciurile le mănânc foarte bine și când beau sucuri, le beau foarte bine.

Oare este din cauza stresului sau am fobie de înghițire și frica de înec cu mâncare?

Sunt speriat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Anexitatea

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da.

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Ai nevoie sa faci sex oral ca sa iti treaca

| darrio2007 a răspuns (pentru Verginic?Vac?Gras?):

Bă, ej nebun?

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns (pentru darrio2007):

Da frate sunt un nebunel

| RAY a răspuns (pentru darrio2007):

Intrebarea e la dragoste si sex, iar el a raspuns pe masura

| RAY a răspuns (pentru Verginic?Vac?Gras?):

Mai facut sa imi si imaginez rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns (pentru RAY):

Delicios, savuros

| Caro34 a răspuns:

Bună! Nu ai nimic; grijile tale inutile! Apoi mâncarea trebuie bine mestecată, savurată! Ia câteva zile niște Magneziu efervescent și te vei simți mult mai bine. Numai bine!