| VirtualKnight a întrebat:

Am o problema cu dantura : acum 5 ani mi-am spart (sau ciobit,nu stiu cum sa ma formulez) un dinte din fata,insa nu mi-am permis sa merg la dentist.Daca merg la dentist,imi va inlocui dintele sau care este solutia? Ma rog, nu asta este important. Voiam sa va intreb cam cat ar costa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| NataliaAntonia a răspuns:

Nu are de ce sa ti-l inlocuiasca. probabil o sa ti-l imbrace si asta costa pana in 100 lei.

| elisadaia a răspuns:

Si eu am avut aceiasi problema o sa il imbrace dar cred ca depinde de material si de dentist, poate sa fie si m-ai scump de 100 de ron

| Gyo5 a răspuns:

100-150- Maxim 300 ron. depinde cat de grav ii happy

| VirtualKnight explică:

Multumesc frumos de raspunsuri! happy

| BiuL a răspuns:

Nu ti-l inlocuieste. Si eu am dinte ciobit si mi-a pus o plomba peste. Atata ca nu tine mai mult de un an ca nu prea avea de ce sa o lipeasca numai daca pilea prea mult din dinte. Cat costa? Cat o plomba normala mica-medie.