| Ajutor12367 a întrebat:

Am o problema de mai mult de 3 ani.(Menționez că am 13 ani). Am o mâncarime continuă,, In penis "... Nu știu cum să mă exprim, o jenă continuă. Îmi amintesc că a apărut dintr-o dată... Am fost și la doctor. Am luat medicamente, fara nici un control medical, iar când am fost la un spital din Sibiu, mi s-a făcut o recoltare iar acea a fost efectuată greșit, nici eu nici părinții mei nu știm ce să facem, cine m-ar ajuta sa îmi spună ce as putea avea, menționez că sunt un copil, nu dau funda nu dau nimic, nici nu știu cu ce se mănâncă acest site, doar va rog (cine știe și cine poate) să mă ajute.
Pace
Update : Țin să menționez faptul că mâncărimea (jena continuă) este internă adică înăuntrul penisului.
Am fost la o clinica privata din Sibiu iar acolo am fost consultat de un medic urolog pentru ADULȚI, repet care nu era medic urolog pediatru.
Mi s-a făcut,, recoltare secreție uretrala,, cu un bat de urechi "lung care era mai gros de cât tubul penisului meu în sine și după mi-a spus că am o striuctură uretrala, repet, diagnosticul fiind dat cu un bat mai gros decât penisul in sine, iar la final spunandu-mi că acea recoltare nu a fost făcută corecta, recoltare fara gel fara nimic, mai pe românește,, pe uscat,,.
Ce sfaturi ați putea sa îmi dati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Mergi, nene, la alt medic! Nu tot bantui pe aici ca nu sunt medici aici.

| doctorandus a răspuns:

Daca nu-ti convine ce a zis un medic, mergi la alt medic. Dar sa nu insisti prea mult, ca la un moment dat iti vor gasi si boli pe care nu le ai.

| xXVranceaXx a răspuns:

Eu n-am niciun sfat de dat. Nu am nicio idee și această problemă este serioasă și nu se ia pe presupuneri
Ar trebui să ai mare grijă, fiindcă, penisul este un lucru important, nu trebuie să îl pierzi din cauza unor iritații și măncărimi

| Ajutor12367 explică:

Ok îți mulțumesc pentru răspuns

| doctorandus a răspuns (pentru Ajutor12367):

Al dracu' de nemernic, nu e medic dar vrea sa-ti bage pe gat antibiotice.

| Ajutor12367 explică (pentru doctorandus):

happy