Mergi la medic sa ti se faca o radiografie craniana sau RMN.
Cat timp petreci pe telefon sau computer?
Ia o pauza de 1-2 saptamani de la statul pe telefon si pe orice ecran electronic, sa vezi daca trece durerea.
Sincer am avut un program foarte nasol cu carantina asta stateam incontinuu pe telefon la calculator ma jucam sau la televizor ma culcam la 5 6 dimineata ma trezeam pe la 2 si iar la fel.
Poate-i cazul sa le elimini atunci, ca iti afecteaza creierul, odata ce au aparut dureri.
De 4 zile nu am mai stat si nu este nici o ameliorare
De fapt nu au trecut nici 2 zile de cand ti-am spus asta, deci nu pot fii 4 zile... ai postate pe 23 aprilie si azi este 24 aprilie.
ma rog, va trebuiis a intelegi un lucru important, va trebuii sa renunti definitiv la telefon, computer, laptop, tableta sau orice joc electronic pe o perioada de minim 2 saptamani, ca sa nu mai ai durerile de cap. Cu 1 floare nu se face primavara!
Am spus DELOC, nu foloseste putin sau numara zilele pe sarite.
In fond, este sanatatea ta., nu a mea, si depidne doar de tine daca vrei sa iti revii sau nu.
Eu cred ca nu ne intelegem, daca eu am scris ca de 4 zile nu am mai stat, nu inseamna ca nu am mai stat de cand mi ai scris tu...
Eu m-am referit la topicul deschis de tine.
Cum multi exagereaza, nu ti-am dat credit, fiindca nu ai mentionat niciunde in topicul initial, ca nu ai mai stat de 4 zile pe computer.