| Mariamariii7889 a întrebat:

Bună ziua Am o problemă de vreo 1 an… îmi vine menstruatia ciudat ori deloc și a început să îmi crească păr pe față pe obraz și gât.ce aș putea să fac în privința asta? Îmi este jenă să merg la doctor și cred ca s-a agravat situația trebuie sa îmi tai părul de pe față în fiecare zi…va rog să mă ajutați cumva

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Cipi1212 a răspuns:

Cred că ai mult testosteron in corpul tău. Ar trebui să te vadă un doctor. Poate sunt medicamente pe bază de estrogeni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta sună a sindromul ovarelor polichistice. Faptul că îți creşte părul pe față se numeşte hirsutism.

Trebuie să vezi un doctor, să îți facă nişte analize să vadă exact.

De obicei dacă pacienta este supraponderală, slabirea ajută la reinstalarea ovulației şi astfel minimalizarea simptomelor.