| raperul99 a întrebat:

Buna ziua, am o problema fac diaree si mai nou a inceput sa ma doara si in partea dreapta, nu prea pot sa mananc deoarece imi vine sa vomit, somn nu prea pot ca la 40 50 de minute imi mai vine asa diariee dar fac ca si cum apa. Am fost acum la un doctor si mi-a apasat niste zone si a spus ca nici el nu stie ce sa zica daca este ampeticita sau nu. si ca sa fac ceva un control altundeva, si asta trebuie sa fac maine deoarece acum este inchis. Durerea este suportabila in unele ore in special ok. Si pana maine sau asa as vrea sa stiu ca eu imi mai pun niste apa fierbinte cu un prosopel sa fie mai linistitor si as vrea sa situ daca dauneaza cu ceva sau asa, deoarece ma simt mai bine cand fac asta si mai trece timpul.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| samiZiciPompier a răspuns:

Eu cred ca ai probleme cu fierea mai nene. Ai si febra?
O fi si de la ceva stricat ce ai mancat.

| StudentLaMedicina a răspuns:

Te poți duce la urgențe. Mie îmi sună a enterocolită virală, dar dacă ai şi dureri în partea dreaptă nu prea e bine să aştepți.

Tabloul clinic tipic pentru probleme cu fierea e cu totul altul.

| Whitte a răspuns:

Daca medicul nu a gasit ce ai, de unde sa stim noi daca iti face bine sau nu?
Insa parerea mea este sa mergi acum la urgente. Pentru ca avand diaree, te deshidratezi. Mai zici ceva de o durere. Daca o fi apendicele, ala nu asteapta dupa programari si controale.