Simptomele tale seamana cu o gripa, dar dat fiind pandemia cu covid, tind sa cred ca-i covid.
Stai in casa la caldura, bea multe lichide si ia antitermice (panadol SAU aspirina), odihnindu-te bine.
Te sfatuiesc totusi sa mergi si la medicul de familie, findca trebuie sa se stie ce ai: gripa sau covid.
Sanatate maxima!
Asta e o gluma prosta?
Ca eu refuz sa cred ca in 2021 sunt oameni care se trateaza cu tigari in ureche si sosete cu otet.
Ai observat cand am spus ca m-a ajutat care este problema? Nimeni nu zice sa crezi. Traieste tu in Lumea ta ca nu m-a intereseaza eu am cerut un raspuns nu sa judeci.
Fă-ți testul de covid si dacă rezultatul e negativ, du-te la stomatolog si rezolvă-ți problemele dentare. Curentul afectează, in general, dinții cariați, fiindcă sunt cei mai sensibili. La stomatolog primesti tratament si pentru gingia inflamată.
Lasă naibii leacurile băbești, care doar ameliorează temporar, nu vindecă!
Poti cumpăra de la farmacie și "Glicerină boraxată cu Nistatină si Anestezină" (3 in 1, solutia e preparată in farmacii, gasesti la Polisano, costă până la 10 lei), care ameliorează durerile din cavitatea bucală (afte, gingivite), dar nu trateaza si durerile dentare!
N-am inteles absolut nimic. Te simti super naspa, ti-a pus mama sosete cu otet si dupa ti-ai pus tigari in urechi si le-ai dat foc? Wut? Cheama frumos ambulanta, ca iti fac ei si test covid, si mergi la spital sa vezi care e problema.
Deeaandreea9156 întreabă: