| liviunm a întrebat:

Bună ziua, am o problema îmi apar coșuri pe picioare și pe corp. Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| DanyDav a răspuns:

Cosurile pot aparea din motive diverse, depinde de multi factori, si numeni altul decat doctorul nu iti poate spune cauza exacta. Asa nici nu putem sa ne dam cu parerea, depinde ce varsta ai, implicatii complicatii infectii, pubertate, etc.

| andreiminion a răspuns:

Sfatul meu e sa te duci la medic ca el stie mai bine, mai bine la unul dermatolog.

| Andreeush a răspuns:

Ar trebui să mergi la un dermatolog.

| Nookoo a răspuns:

Eu ma confrunt cu o problema asemanatoare de mai bine de 15 ani si sunt de mult trecut de adolescenta, am facut N tratamente fara efect, se pare ca sunt pe cale hormonala, nu ma mai agit din cauza lor.

| Abracadabraa12 a răspuns:

Buna, dupa cum au spus si ceilalti un dermatolog ti-ar putea spune exact cauza si ti-ar putea da un tratament corespunzator.
Si eu ma mai aflu in situatia ta, uneori. Eu imi dau cu gel de aloe vera pe cosuri si imi trece. Poate te ajuta si pe tine.
Rau nu are cum sa iti faca, este o planta destul de utilizata pentru diferite afectiuni ale pielii.