anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna Ziua! Am o problema.Imi tot curge sange din nassad. Cum as putea sa fac sa numai imi curga?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
6 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Un consult la un medic ORL-ist poate sa-ti rezolve problema. Trebuie sa vezi care este cauza acestei sangerari din nas.

| claudiea79 a răspuns:

Stai culcata pe spate cu o mina dreapta sau stinga ridicata in sus. pune un pic de vata daca tot iti mai curge. daca nu se opreste mergi la doctorul de familie sau cheama salvarea

| theorizer a răspuns:

Daca stai cu mana ridicata faci efort, ca sa nu mai spun ca sangele curge mai putin prin mana si ramane mai mult pentru nas. Nu-ti infunda nasul, nu ajuta, doar ai grija sa nu te patezi.
Sangerarile din nas nu prea sunt simptomul unei boli, mai ales daca esti foarte tanar.

| AndutzaAndu09 a răspuns:

Stai intinsa in pat si sufla nasul, dar nu te uita ca sa nu ti se faca rau

| LuffySecondGear a răspuns:

Eu stiu ca te pui culcata pe ceva ridici mana si stai mai mult sper ca te am ajutat